Du finner MYE mer jaktstoff her.

Nå er det duket for jaktstoff på disse sidene!

 

 jaktradio045.JPGjaktradio036.JPG

 I min "våpengarderobe" har jeg 2 cal 12. hagler - en gammel Star Bajkal (sbs) etter svigerfar og en Lanber Baron (ou), 2 cal. 22. salonggevær, en Ruger 10/22 carabine og en Brno. Til storvilt har jeg en Tikka 30-06. Knivgarderoben bærer umisskjennelig preg av at jeg har en samler i magen, så den kommer vi tilbake til, men jeg er litt stolt av den!

 

Sverige2007mFrodeogMagnus(16).JPG

Jakt er vikitg for meg. Veldig viktig - jeg nøler med å si at det er det viktigste i livet eller at det kommer opp mot andre ting i tilværelsen, som også er ... viktig. På mange felter er jakten med på å gi livet innhold og mening. Jakten er en anledning til å kjenne på gleden ved å ferdes i naturen, føle nærhet til altets opphav og knytte bånd til jaktkamerater og familiemedlemmer, venner og kjente. Ikke alt dette er like viktig. Men jakt er noe som betyr fryktelig mye og som jeg er villig til å forsake mye for å få anledning til å drive med.  

På dette bildet er jeg sammen med sønnen min Magnus og min gode venn Frode - og hundene Alfa og Jambo. Jambo er en irsk setter, mens Alfa er satt sammen av rotweiler og alaskamalute, på pappasiden og schäfer og flatcoat på mammasiden. Uttrykket i ansiktet mitt, må forklares med min innbitte misstro til automatikk og elektronikk. Jeg stoler ikke på at selvutløseren på et kamera virker, men det gjorde det altså her, selv om jeg er i ferd med å si at: Dette går til helvete! Det drittkameraet går ikke av - jeg tar bildet selv!

Bildet er tatt ved en "hemmelig" innsjø nord i Sverige i 2006. Da var det kjekt å jakte der og det spratt fram fugler bak nesten hver eneste busk. I år (2008) var det nesten svart, men det ble likevel noen gode opptak til Jaktradioen.net. Og nå skal det bli masse jaktstoff her! Det kan jeg love!

jaktradio022.JPGjaktradio046.JPG

Jeg skyter mye skjære og kråker - i en ganske så uhøytidelig  konkurranse i Bergen Jæger og Fiskerforbun. Se mer her

 


Share on FacebookShare on Twitter